Smeten ska bara bli så pass fuktig att den håller ihop när man rullar en klick tillen boll. HIMLA SMASKIGA NÅGOT-LITET-TILL-KAFFET-BOLLAR och särskilt för den som i likhet med mig gillar både lakrits och syrligt
Först ut blev dessa raw pepparkaksbollar som blev helt sjukt goda. I morgon ska jag storstäda hela huset ordentligt, det gör jag varje år lagom tilladvent så slipper man tänka på det när julen närmar sig
Vegan Caramel. Täck varje bar med choklad - glöm inte sidorna (jag hoppade över bottnen). Det är inte alls svåra att göra, det krävs bara att du har tid att vänta medan de olika lagren stelnar i frysen
Men då blev det mer över till mig. Jag hatar nämligen dadlar. Lily hjälpte till som vanligt. Jag har alltid avfärdat rawfood-godis som torrt jäkelskap baserat på äckliga dadlar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.