I love carrotcake and these rawcarrotcake bliss balls are truly something special. RawCarrot Bliss Balls (yields 8). 1 big carrot, shredded or chopped. RawCarrot Bliss Balls (yields 8). 1 big carrot, shredded or chopped
raw food morots kaka, ungefär det här receptet har vi lärt av renee voltaire,under en matlagnings inspirations kväll, tema grön jul, för några år sedan,det blir lite olika varje gång beroende på vad vi har hemma
Raw Food StrawberryCheesecake. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Stir in carrots. While the cake is baking, set a clean kitchen towel out on a large work surface. As soon as the cake comes out of the oven, turn it over on the kitchen towel sprinkled with powdered sugar
Classic CarrotCake285 g vetemjöl1 tsk bakpulver1 tsk bikarbonat1½ tsk kanel1 tsk vaniljpulver3/4 tsk salt½ tsk ingefära1/4 tsk mald muskotnöt330 g rumsvarmt smör225 g ljust muscovadosocker110 g strösocker3 stora ägg1 dryg dl vattenca 650 g rivna morötterFrosting225 g rumsvarmt smör450 g creme cheese½ tsk vaniljpulverrivet skal av ca 1 citronca 2 paket florsockerSätt ugnen på 175 grader (ca 150 grader i varmluft)
Det här mÃ¥ste vara världens godaste raw chokladdessert nÃ¥gonsin. Jag köpte in ”rundlar” (som jag tidigare använt till det här receptet) och tänkte göra dem som mini-cakes, men sen har det dröjt tills min mammas födelsedag för en vecka sen innan jag faktiskt testade att göra dem
Är du sugen på morotskaka men vill slippa äta matfett, socker, mjöl OCH disk. Då kan du göra dessa råa bollar som inte bara är hälsosamma för dig, utan de är även fruktansvärt goda
Raw Chocolate Cake. Raw kladdkaka. Have you ever met someone who does not like chocolate cake. Inlägget Raw chocolate cake on myTaste dök först upp på theVeganista
// Carrotcake with taste of gingerbread. Grate the carrots. 200g finely grated carrot, 100g eggwhites, 1 egg, 85g Sötströ (sweetening with the same sweet grade as sugar), 40g Pofiber (potato fiber), 30g flavor free coconut oil, 1,5 tbs gingerbread seasoning, 0,5 tsp bicarbonate, 0,5 tsp baking soda, 1 pinch of salt. Place in a baking tin (the cake should be about 3-5cm high) and put in the oven for about 20-30 minutes (be sure not to leave in the oven too long, you don't want it to get dry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.