Ramen på mitt vis
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,75-1 L skal från räkor ca 500 g ryggrad/ben från fisk 1 msk tomatpuré 1 gul lök (hackad) någon tumme rotselleri (grovt hackad) 2 morötter (skivade) 10 cm purjolök (skivad) 1,5 L vatten 2 lagerblad 5 hela vitpepparkorn 1 ark kombu 1 dl bonitoflarn 2 msk (röd) misopasta 3/4 msk MSG (natriumglutamat) ev. salt och peppar efter smak Ramen 250 g äggnudlar 12 pilgrimsmusslor (smör att steka pilgrimsmusslorna i) 2 ägg (kokta med rinnande gul, men fast vita) 250 g pak choi (ångad) 2 röda chilifrukter (finhackade utan kärnor) salladslök (skuren på diagonalen i tunna skivor) rödbetsgroddar koriander rostade cashewnötter (stötta) kimchi Gör så här

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.