Min och sonens favorit är helt klart rabarberlemonad. RABARBERLEMONAD. Nu är sommaren här och när det är såå där varmt och skönt ute så att man blir alldeles klibbig så är det så otroligt gott med något svalkande att dricka
Smaken av jordgubbarna förstärks av vanilj- och jordgubbssirapen. En efterrätt blir inte mycket sommrigare än den här, jordgubbar vars smak förstärks med vanilj ochrabarber som försiktigt tillagats i ugn
I Yorkshire, i norra England, finns det en rabarbertriangel (ungefär som Bermudas triangeln fast med rabarberoch utan mystiska försvinnanden, vad jag vet)
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Lite krispigare yta, krämigt inre som smakar vanilj och så mördegsbotten som man bara inte kan låta bli att älska
De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet. Tillsätt strösocker, salt, kardemumman och nästan allt vetemjöl, spar lite till utbakningen
Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Det blev kardemummamuffins toppade med en vanilj- ochrabarberfrosting. Till min namnsdag testade jag kombinationen rabarberoch kardemumma, mycket lyckat
Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna. När degen jäst klart tar du upp och knådar ihop den jag delade den sedan på två
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.