Blev inspirerad av Tove att göra saft och gelé av våra röda vinbär i år. Så en saftsil införskaffades och så spenderades större delen av helgen till att plocka vinbär, sylta och saft och baka en supersnabb vinbärskaka
Jag fick en massa röda vinbär av en släkting i somras och letade recept med röda vinbär när jag såg att Therésia från Söta Saker postade denna kaka på sitt instagram konto
Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta. Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.