Smält smöret och blanda med olivolja, pressa i vitlök. Servera med ruccola. Lägg potatisen i en ugnsfast form med den skårade sidan uppåt, pensla med vitlökssmöret, stick i rosmarinkvistar och baka i ugnen i cirka 40 minuter, potatisen ska fortfarande vara lite hård
Jag tror att dessa kan passa dig om du gillar receptet här ovanför med vegetariska halloumirårakor. Grönsakstokig som jag är så har jag även boostat rårakornamed zucchini och morot
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. 3 dl riven halloumi. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock. 3 dl riven halloumi
Hacka lök och stek med. Skär halloumi i stavar och stek gyllene i olja (viktigt att de får stekyta). Pressa i vitlök och blanda ner tomatpuré, fräs med ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.