Jag lärde mig att göra den här fiffiga lösningen som jag alltid har tyckt väldigt mycket om. Jag tycker det är för enformigt att sleva i sig en och samma konsistens och smak
-) Men eftersom Berra och jag växtre upp när det var noga att man åt av alla olika delar på tallriken, och mycket viktigt att det fanns "sågel" (alltså proteindelen) på tallriken, så vi fick lov att fuska och ha lite italiensk salami till
Äppeltider-Har inget eget äppelträd, men inte lider jag för det inte. Nu skördas det söta syrliga frukterna,och äppelträds ägarna har antennerna uppe,febrilt letande efter den som kanske är sugen på äpplen
Det finns säkert utbyteslistor på nätet men jag brukar oftast experimentera mig fram eller använda ett recept som du vet funkar (recept från internet eller kokbok) och utgå ifrån det
Servera med salladslök, gurka, korianderblad och misomajonnäs. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.