Till helgen är föräldrar/svärföräldrar hitbjudna på mat och då tänkte jag bjuda på ett av middagstipsen jag ficktill månadens middagstipsi november som hade just saffran som tema, nämligenLivsnjutarnassaffranssås med rödspätta och räkor
Låt puttra några minuterna och tillsätt sedan räkorna som bara ska hettas upp. Den här var en ny rätt för oss som jag hittadeimin receptpärm och det gick snabbt att laga och var jättegod, rekomenderas varmt
Rör ner räkornai resterande sås. Bryn kycklingfiléerna väl runt om i het panna, krydda. Blanda räkspad, vin och saffran med créme fraiche och låt koka upp under omrörning
Vi hade räkornatill förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen. Räkor. En favorit här hemma är thaismaker - lime, fish sauce, ingefära, vitlök, chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.