Tillbehör. Först ut är förrätter. Stek på bägge sidor tills den är genomstekt och ser frasig ut. Grillade tortillasnibbar med västerbottensost och kalixlöjrom
Vispa crème fraichen hårt. Blötlägg och smält gelantinbladen enligt förpackningen. Blanda i det i crème fraichen ihop med hackade räkor, hackad lök och örterna
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Har redan börjat tänka till kring sonens student nästa år, och tänker att vi kanske ska ha något att bjuda gästerna på för att hålla dem lite sysselsatta innan alla är på plats och maten är framdukad
Idag bjuder vi på både förrätten som var en purjolökstarte med rom och så ostbrickan med tillbehör. Här har vi klarat av allt som skulle fixas till julafton, sillarna blev inlagda i dag och skinkan ligger i kylen och väntar på att bli kokt
Till denna smakrika lilla förrätt dricker vi pinot noir, gärna en amerikansk sådan. Salt & vitpepparHär är en skittråkig bild på vad som behövs till cremen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.