Tryck ut i en pajform ca 21-22cm i diameter. I månadens Coop tidning fanns detta recept av Roy Fares. Kände att jag var tvungen testa, och det blev gott
Den består helt enkelt av krossade digestivekex, en krämig chokladganache och marshmallowfluff som jag brände av med min brulébrännare för att få en fulländad s'mores-känsla
Receptet bakade jag i en rund form med diameter på 20 cm och ger en kladdkaka på ca 6-8 bitar. Även om jag njuter av solen och den goda maten här nere i Marocko så ska jag inte sticka under stolen med att jag allt saknar svensk fika och mat
2015-07-03 @ 13. Homemade Questbar. Världens enklaste recept. Grundrecept2 msk fibersirap Clear från Nutrinick 1 skopa proteinpulver i valfri smakValfri sötning Jag hackade en stevia kexchokladbar och hade i smeten samt toppen och toppade med stevia sötad choklad
Botten. Sätt ugnen på 175 grader. Smula digestivekexen, blanda i strösocker och smält smör. Lägg lite smulor i varje muffinsform och tryck till lite så att du får en jämn botten
På bara 2 ingredienser så har du en riktigt mumsig dessert - perfekt till fredagsmyset eller efter en mysig middag. Gratinera i ugnen på 225 grader tills marshmallowsen har smält och fått färg, ca 6-8 min. ca 6-8 min
Försök täcka så inget marshmallowfluff syns,Grädda i ugnen 27-30 min till ytan är gyllenbrun. Nu när det är så kallt ute så är det perfekt tid att vara inne och stå i värmen i köket och pyssla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.