Tacokryddad kyckling med grönsaker. Torsdagen hade jag min vanliga kortdag och fredagen blev inte heller någon full arbetsdag, så med facit i hand skulle jag nog ha varit hemma längre innan jag försökte mig på att jobba
Jag har inte hunnit provlaga något med den men smakat lite granna. Jag hade lite bråttom när jag gjorde detta och tänkte inte på att smula sönder oreganon innan jag blandade den med de övriga kryddorna
Rör samman philadelphiaost med riven ost, räkor och majs. Bred oströran över två vetetortillor, lämna ca 1 cm från kanten fri och täck med de andra tortillorna. 500 g räkor med skal
Lägg på varm stekpanna och fyll på med massa ingredienser. Krydda generöst med taco mixen. Lägg på andra tortilla och stek på båda sidorna i ca 3 minuter på medium värme
På med riven ost och lägg på ett bröd som lock. Servera med sallad, sås och gärna avokado. Fest på rest. Supersmidig lunch att göra när man har tacorester från fredagsmyset
konserveringsmedel och E-ämnen och kan justera mängden salt och socker själv efter egen smak. Smaka av färsen med kryddan om du vill ha den starkare, kryddigare, saltare, sötare
I stället för det klassiska fredagsmyset à la tacos blev det en smarrig omelett med tacoköttfärs och ett krämigt täcke ovanpå, som jag åt tillsammans med de vanliga tacotillbehören
Ingredienser 1 portion 2 msk paprikapulver1 tsk lökpulver1 tsk vitlökspulver1 tsk salt1 msk spiskummin1 krm cayennepeppar1 krm chilipulver1 msk oreganoSå här gör duBlanda ihop alla kryddor och förvara i en kryddburk eller annan burk med tättslutande lock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.