Nu till middagen som blev pulledporkmedcoleslaw. Pulledporkochcoleslaw. Pulledpork. Coleslaw. Idag har jag inte skött mig, jo maten har varit bra men har både ätit snickerskakor och ostbågar
PulledPork är långkokt fläskkött som med tiden blir mycket mjukt, mört och smakrikt. Det blev sesampanerade sötpotatis-pommes ochcoleslaw, grillat bröd med olivolja och flingsalt, samt grillad sparris med vitlök, solrosfrön och flingsalt MÖMS
(I originalreceptet är det Pulled Chicken BBQ som är en nyhet, missa inte. Placera Romansalladsblad först, sedan en skopa Coleslaw, kyckling (som jag bara ”rev” ifrån benet på ”ribsen”), toppa med chilirelish
Smaka av med salt och peppar. -) Vi har som sagt var haft magsjuka här i huset och så när vi väl har ätit så har det blivit rester, inte haft ork att laga något annat
Trots pulledpork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulledpork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.