Det är precis som pulled pork men gjortpå nötkött. Pulledbeef är inte lika vanligt, ännu. Pulled pork har nog alla hört talas om och säkert ätit vid det här laget
Här hittar du mina recept påpulled turkey/chicken, pulled lamb och här påpulledbeef. Namnet pulled pork kommer av att köttet tillagas mycket länge på svag värme, för att vid serveringen dras isär med två gafflar
Marinering till pulledbeef kan man variera i det oändliga men ett trevligt tips är att tillsätta lite sötma, det kan vara en nypa socker eller lite honung eller som jag gjort här – ketchup
-) Frågan är om jag någonsin kommer göra köttfärssås på vanligt vis i fortsättningen. Igår kom min bästa vän från Jönköping hem på besök och stannade tills idag
Med Pulled VegMe blir kebaben läskigt lik ursprunget. Just nu sitter jag på tåget hem från en blixitvisit på Way Out West i Göteborg (kommer skriva mer om det i ett kommande inlägg) och är på väg hem till Stockholm där jag ska börja hösten med en föreläsning och workshop hos Riksteatern
Det har cirkulerat runt en del recept påpulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Serverat och klart Pulled pork på picnicbog. Pulled Pork har jag tänkt att göra länge. God mat, promenad i Göteborgs bästa väder (regn) och sedan gofika innan vi tog den långsamma spårvagnen genom stan hem i fredagsrusningen
Vi har härmed gjort detta till ett återkommande spektakel. Jag har ett gäng maträtter och bakverk på en lista som jag tänker att jag ska laga någon gång
Pulled pork är väldigt populärt just nu men något jag sett mer och mer på sistone är pulledbeef. På morgonen satte jag igång Crockpoten och så stod den och lagade maten själv under hela dagen
Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.