En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Riktigt god potatissallad som en kollega gör på jobbet. Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Eller så kokar ni som jag ett gäng rattepotatisar, hyvlar ner en gurka och hacka lite kapris, blandar ihop med god god olivolja och vips har ni gjort er själva en ljummen potatissallad
Dela potatisen och blanda med oliver, skocka, kapris och persilja. Salt och peppar. Ringla över olja och vinäger, blanda runt ordentligt - smaka av med salt och peppar
Dela potatisen och blanda med oliver, skocka, kapris och persilja. Salt och peppar. Ringla över olja och vinäger, blanda runt ordentligt - smaka av med salt och peppar
Lägg upp potatissalladenoch garnera med parmensan, pinjenötter och färsk basilika. En krämig potatissalladmed smaker från medelhavet bjöd jag av på dotterns studentfest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.