Potatissalladen är en gammal favorit som jag brukar bli bjuden på i Rossön – godast är den alltså med äkta rossöpotatis, men det går bra med vilken potatis som helst
Lägg potatisen i en stor skål och vänd försiktigt runt den med dressingen. Dekorera med myntablad. Edamamebönor, eller sojabönor som är det svenska namnet, finns spritade och frysta i små askar på exempelvis Hemköp
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Lägg upp potatissalladenoch garnera med parmensan, pinjenötter och färsk basilika. En krämig potatissalladmed smaker från medelhavet bjöd jag av på dotterns studentfest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.