Potatisrätt från Uganda på mitt sätt
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 gul lök
  • 1 kg potatis av en fast sort (jag använde färskpotatis)
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk torkad och malen gurkmeja
  • ½ tsk malen koriander
  • 1 krm malen kanel
  • 1 msk tomatpuré
  • ½ - 1 tsk piripirisås (finns i välsorterade matbutiker, kan ersättas med 1 - 2 tsk srirachasås eller liknande stark chilisås)
  • 1 msk saft från pressad citron
  • 2 - 2 ½ dl vatten
  • 1 halloumiost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.