Skär potatisen i bitar och hacka dillen under tiden. Det märks att hösten är här och vintern på väg. Men idag lagade jag dillstuvad potatis med starka korvar
Nu återkommer den här hemma emellanåt för jag tycker fortfarande att det är riktigt gott och så är det ju riktig snabbmat om man har överbliven kokt potatis i kylen
a Linda Pritchard, jättetrevligt sällskap och underbar mat. Vi bjöds först på glögg och små tilltugg. Varmrätten var hjortfilè och till efterrätt bjöds det på bakelser i form av guldtackor
Skala potatisoch morötter. Stäng av plattan och rör i osten, rör om försiktigt till osten löst sig. Skär potatis i knappt sockerbit stora bitar och grovriv morötter och ost
Blanda majonnäs, vinäger och gräddfil. Häll i dill och de andra ingredienserna. Ät och njut. Hur mycket ni ska ha av varje ingrediens kan ni välja själv
Känner verkligen att jag skulle behöva ut och röra på mig men det är inte precis lockande att dra ut barnen i detta väder och M är ju inte hemma förrän senare i kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.