Blanda färsen med majonnäs, lökpulveroch salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt crème fraiche, soja, vinäger, krossade grönpepparkorn, Philadelphiaost och vitvinsvinäger och vispa slätt
Blanda ner den tillsammans med grädde, mjölk, ströbröd och kryddor. Skala och finhacka löken. Hetta upp smör i en stekpanna och stek köttbullarna gyllenbruna runtom
Ingredienser 1 kg fransyska 1 msk Mat & Bak smör 1 dl vatten 1 st gul lök(ar) 1 st morot 1 bit(ar) selleri 0,25 kruka(or) färsk timjan , några kvistar räcker, som dekorering 0 st salt 0 st svartpeppar Sås 0 steksky , från steken 2 msk kalvfond , konc 1 dl vispgrädde 2,5 msk vetemjöl 0 st salt 0 st peppar Till servering 0 st potatis(ar) , kokt, pressad 0 rotsaker , el
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.