Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Två bitar tryckte jag i mig och jag fullkomligt njöt av varje smula, det gårliksominteatt göra annat när hela munnen fylls av mörk len choklad, knapriga sötsalta nötter och en luftig chokladbotten, somatt kliva rakt in i chokladhimlen
) Om jag får en bebis som är snäll mot mamma och sover mycket så tycker jag att det är jättemysigt att gå hemma och pyssla i köket och baka även efter att bebisen kommit
Enligt många av de andra fooled porkrecept jag läst så kör folk helt enkelt bara en snabbsås/marinad till som de gör med typ olja/ketchup och lite kryddor som får koka ihop tillsammans med porken i ugnen när den grillar
Tur att jag då har ett superrecept somgår fort att göra (typ max en halvtimma) och som de flesta har alla ingredienser för i skafferiet, för det går också att anpassa på så många sätt beroende på vad en har hemma
Skala och finhacka löken. Skala och koka potatisarna mjuka i lättsaltat vatten. Häll bort kokvattnet och mosa potatisarna med en stöt eller genom en potatispress
Köttfärslimpa är perfekt att förbereda och sedan frysain, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt i ugnen, vilket betyder att det inte heller vid tillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Jag bakar det även i en rätt stor brödform, det kommer inte resa sig så mycket utan skärs i bitar som sen delas på mitten likt t ex en köpt "frökus" från affären
grönsaksbuljong, (tärning + vatten). Skär djupa skåror i korven men inte helt igenom. Torka av de marinerade tomaterna med hushållspapper och skär dem mitt itu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.