Principen är, stora kakor -längre gräddningstid, små kakor -kortare gräddningstid. Ni som följer mig på facebook har kanske redan sett att jag bakade chocolatechipcookies härom dagen
Då får jag lagom stora kakor. Tiden är beroende på storleken på dina kakor, så det är en god idé att grädda en ”provkaka”, så att du kan bedöma gräddningstiden
Precis som olika mjölsorter så får proteinpulver olika konsistens och när man bakar med dem är det stor skillnad på slutresultatet och vilka övriga ingredienser man ska ha i för att konsistensen ska bli så bra som möjligt
Alltså, ni vet de där härligt sega kakorna man kan köpa på Subway. Här är de. Prova. 150 g smör3. 5 dl socker2 msk sirap 2 tsk vaniljsocker1 ägg1 äggula4
Bakade lite mumsigt goda ChocolateChipCookies med Nonstop idag, egentligen ville jag haft mini Smarties i men det fanns inte några i affären, ja riktigt goda blev de iallafall och jag testade ett nytt recept på cookies idag från boken Sommarens Söta
Bläddra ner längst ner om ni vill göra detta underbart goda recept med en gång och för er som är nyfikna på att läsa mer ska jag berätta hela historien för
Då ni klickr ut dem kan ni välja från en liten klick till en stor klick. Om du vill ha mer choklad så tillsätt 100 gram till för att då kunna göra dem väldigt stora
En kollega hade pratat om chocolat chipcookies som blev som Subway kakorna. Jag googlade efter bra recept men det var en djungel så jag messade kollegan och fick veta vart hon hittat sitt recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.