Sallad. 1. Hacka salladen, tomaten och rödlöken. 2. Riv parmesanen grovt, gärna med mandolin. 3. Skär halloumin tunt och stek tills den blir gyllenbrun
Fredagens middag blev vare sig den traditionella pizzan eller dess vikarie charkuteribrickan. I stället drog jag mig till minnes en lyckad pastarätt som jag lagade för några år sedan, men som sedan fallit i glömska
Perfekt för student- och examensfester där förberedelse är a och o. När vi var hemma hos mor och firade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten
Vet inte hur ni känner, men jag anser att vardagsmat inte alltid är så skojigt att trixa med. Ni vet de gånger man inte planerat något, inte tagit upp något ur frysen och är vrålhungrig när man kommer hem kl fem
Det kan ju tyckas konstigt att lägga ut ett recept på det, men för att brysselkål ska vara riktigt goda så ska de ju vara perfekta, vilket inte är helt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.