Superenkelt drinktilltugg gjorde jag i dag,det enda du behöver är glutenfri smördeg(finns färdig i frysdisken bland det glutenfria)lite uppvispat ägg och lite flingsalt
Koka upp fett och vatten. Rör i mjölet med en kraftig visp till smeten släpper ifrån kanterna. Obs. Rör / vispar man för länge så faller dom ihop istället för att puffa upp sig
4 tsk räcker för mig men om du vill ha ännu pepprigare så ös på. Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Otyget med chipsätandet har fått vårt kära Folkhälsoinstitut att åtskilliga gånger höja ett förmaningens finger och beskäftigt läxa upp oss mindre vetande medborgare om det olämpliga i att undergräva vårt välbefinnande med sådan skräpföda
Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade. Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan
Brorsan vet hur man ska göra minsann för att slippa laga middagsmaten själv. Fick ett mess i måndags. "Ta med maten du har tänkt laga ikväll och kom över och laga den här
Det är gott att servera Västerbottenchips eller parmesanchips samt parmachips till ett gott Chianti. Denna gången fick det bli ett "Fonterutoli" från 2011
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.