400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
Koka pastan (brukar vara 12 minuter för penne). 400 gram pasta eller enligt paket. 1250 g fläskfile. 1200 g svamp som champinjon, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
400 g pasta penne4 kycklingfiléer1 röd lök300 g champinjoner1 påse babyspenat1 dl vitt (matlagnings)vin5 dl matlagningsgräddeEn skvätt sojaSmör/rapsoljaSalt, svartpeppar och vitpepparLite riven ost att toppa med på tallrikenGör så här. 400 g pasta penne
3 portioner penne pasta. Kram Karin 3 portioner penne pasta. Gårdagens middag fick bli ett improvisationsförsök med det som fanns att tillgå i kylskåpet eftersom jag inte kände för att ge mig ut och handla
500 gr Pasta Penne2 st Creme fraiche (paprika och chili)1 purjolökTabascoOljaSaltKoka pastan enligt anvisning med lite salt och häll i durkslag bort vattnet
400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Koka penne enligt anvisning på förpackningen. Penne med krämig karljohanssvamp, grana padano och äggula2 port180 g pasta penne½ gul lök3 vitlöksklyftor100 g grönkål200 g karljohanssvampsmörsaltsvartpeppar1 tsk vetemjöl1½ dl mjölk1 bit grana padano2 äggulor1. 180 g pasta penne
500 gr Pasta Penne3 pkt Amerikanska BBQ-bacon1 purjolökVitlökspepparSmör, margarin eller olja vilket du föredrar självKoka pastan enligt paketets anvisning
Penne med lammfärssås, fetaost, oliver och kapris4 port400 g lammfärs4 msk Zeta Olivolja½ gul lök, finhackad3 vitlöksklyftor, skivade3 msk Zeta Soltorkade tomater cremé4 dl vatten1 köttbuljongtärning1 kvist rosmarin1 liten burk Zeta stora vita bönor (190 g)2 msk Zeta tapenade Oliver & Kapris, grovhackadsalt och peppar300 g Zeta pasta1 paket Zeta feta (150 g, bruten i mindre bitar)2 msk hackad persiljaBryn lammfärs i olivolja tills den är genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.