400 g pasta (t ex farfalle) 100 g fetaost 3 ägg 0,5 gurka 100 g rucolasallad 100 g haricots verts 10 körsbärstomater 1 hjärtsalladshuvud 1 rödlök 3 skivor surdegsbröd
Jordgubbssallad med halloumi, tomater, nötter och honung. Stekt potatis med purjo och vitlök. Stek halloumin i kuber på medelvärme i olja till den har fin färg
Blanda med creme fraiche och gräddfil. Smaka av med salt. Spola i kallt vatten och låt rinna av. Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika och fetaost
Toppa medtomater, sockerärtor & rödlök. Tomater. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Sprid ut tomater, rödlök och ev. Hemligheten med en perfekt hummus tycker jag, förutom en bra balans mellan citron, vitlök och tahini – är rätt konsistens
Pensla med vitlökssmör och servera direkt med den grillade osten, grönsaker och tzatziki. Rör ihop alla ingredienser till marinaden och blanda med halloumi
Dela körsbärstomaternaoch lägg dem ovanpå pastan till- sammans med köttet. körsbärstomater. Lägg alla ingredienser till peston i en bunke och mixa dem med stavmixer
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.