Pastasåsen blev då en form av "ta vad du har hemma"-sås, lite räkor fanns kvar i frysen från tidigare middagsbjudningar, några avokador behövde komma till användning innan dom kastade in handduken och grädden hotade med att göra detsamma
Denna pastasåsmedräkor, bacon och curry passar bra att njuta av en fredag- eller lördagskväll. Tillsätt tomatpuré, curry och paprikapulver och låt fräsa med en stund
Häll i räkorna vänta en stund och avsluta med kryddor och red såsen med idealmjöl. Strimla purjolöken paprikan auberginen zuccinin och låt fräsa i en wokpanna med culiness på medeltemperaturoch under omrörning
Plocka upp musslornamed en hålslev och sila musselbuljongen. I med ris och saffran. I originalreceptet skulle det inte vara med parmesan, men visst tusan ska man ha det
Botten blev frasig ochmed känsla av stenugnsgräddad. Vi landade med en duns rakt in i mathimlen. Skala räkorna, och fördela dem, mussloroch tomater över pizzan
Lägg upp och dekorera med resten av räkornaochmusslorna. Späd med vatten och kycklingfond och låt riset sjuda under lock, enligt anvisningarna på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.