Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastanoch koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 1 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka. 320 g pasta
Häll den nykokta pastan i en stor, smord, ugnssäker form. Häll över såsen med kött och svamp. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
En enkel men smakrik pastarättmed champinjonkvartar och körsbärstomater. Jag tycker det är gott med rigatoni (stora pastarör) till kött eftersom det är mycket tuggmotstånd i den pastasorten
Pappa hade önskat nånting med ädelost och mamma hittade det här receptet på matklubben. Vi använde oss av Høng Danablu och en stor konservburk champinjoner, eftersom de färska såg torra ut i affären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.