11 röd paprika i grova bitar. 11 dl finriven parmesanostKoka pastan enligt anvisning på förpackningen. 1Stek chorizo, gul lök, vitlök och rosmarin i olivolja i 2 minuter. 1Tillsätt röd paprika och stek någon minut till, tillsätt tomatkross och låt såsen puttra ihop. 1Låt pastan koka i såsen några minuter innan servering. 1Lägg upp och garnera med persilja och parmesan
Krydda medpaprikapulver och basilika. Något som är galet enkelt och snabblagat är en pastasås gjord på makrill i tomatsås - det är bara att öppna burkarna och sedan värma tillsammans med lite annat smått och gott
Till middagen åt vi vanlig spagetti men till matlådan dagen efter körde jag medbönpasta, vilket också funkade superbra och är ett bra alternativ för att tillföra lite extra protein till rätten
Tillsätt fläskfärs, ris, ägg, salt, peppar, paprikapulver, persilja. Ta upp paprikorna ur tomatsåsen. Fyll paprikorna med färsblandningen (till ungefär 1 cm innanför kanten då fyllningen sväller under tillagningen). Lägg lock på och låt koka klart på medelhög värme (ca 50 min). Använd för att reda tomatsåsen och smaksätt sedan med socker(efter smak ca 2 msk). Gräddfil, färskt bröd (man doppar i) 8 medelstora vit paprika. 1 medelstor lök. 2 msk paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.