Vänd i den nykokta pastan, persiljan och räkorna. Koka pastan efter förpackningens anvisningar. I tidigare inlägg så efterlyste jag era favoritrecept och Alexandra Berta var först med att höra av sig med sitt
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaterna och tomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Övriga ingredienser blandas i skålen medpastanmed creme fraischen. Den här pastasalladen är både smakrik för dom som hillar lite starkare karaktär och lätt att göra
Skär avokadon i bitar, lägg ner avokadon, räkorna och pressa i vitlöks klyftan i en kastrull. Blanda sedan i crème fraiche, matlagningsgrädde och sötsursås, salta och peppra efter smak
Sila av pastavattnetoch tillsätt pastan till färskostssåsen. Koka upp saltat vatten till pastan. Blanda samman i en skål med salladen och ställ åt sidan till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.