Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Visst, det kanske inte är det nyttigaste och mest avancerade i hela världen, men det är ju såååå gott
Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Det är i alla fall inte riktigt så jag ser på det. Så mycket för ambitionen att hålla uppe två blogginlägg i veckan sommaren igenom med #jävligtgodbbq =/ Fail från the start
Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Hej hej. Igår tror jag tyvärr att jag gjorde en hel del människor missnöjda med ett aprilskämt som slog an en lite väl känslig sträng hos en del av er, mina fantastiska följare
400 g pasta (rigatoni eller mezze maniche) 2 aubergines 2 klyftor vitlök 2 burkar hela konserverade tomater (San Marzano) olivolja (extra virgin) salt svartpeppar 1 kruka basilika ricotta (salata, ersätt med fetaost om du inte hittar lagrad)
400 g pasta. Skiva auberginen och lägg i en skål med kallt, saltat vatten och låt dra i en halvtimme. Ta upp auberginen och låt rinna av på hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.