400 g
pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
300 g spaghetti 4 klyftor vitlök 1 rödlök 1 dl persilja, finhackad 400 g körsbärstomater 1-2 tsk chiliflakes ca 240 g skalade räkor 1 citron, finrivet skal och saft 1 kruka färsk basilika 1 dl parmesanost, finriven salt peppar olivolja, till stekning och servering
Vänd ner tonfiskröran och smaka av medcitronsaftoch salt. Glöm inte att matsortera skal från lök och rester från persilja ochcitron för en mer hållbar matlagning, och njut av ditt goda pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.