Tag av kastrullen från spisen och rör ner det urkramade gelatinbladet och sen mjölkchokladen. Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och tre lager
Sortera bilarna i de olika färgerna. Häll upp 3 dl grädde i en kastrull och värm upp på svag värme häll ner 40- 50 sorterade småbilar i en av färgerna och rör om tills allt har smält
Lägg gelatinbladen i blöt. Blanda sedan i gelatinbladen när man tagit kastrullen från plattan. Det är absolut viktigt att det inte kokar när man lägger i gelatinbladen för då kan det skära sig
Rör ner urkramade gelatinblad så att de löses upp helt. Jag är inte så förtjust i pannacotta. Detta hittade jag hos bakverk & fikastunder men jag tyckte det var lite mycket gelatin så jag minskade ner lite
Pannacotta är enkelt att göra med gelésocker och med jordgubbar till blev det både lyxigt och gott. Lägg på jordgubbsmoset på pannacottan precis innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.