Toppa med riven choklad och färska hallon. panna cotta. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde och mjölk i en tjockbottnad kastrull
Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Pannacotta. Hacka chokladen och rör ner i grädden tillsammans med gelatinbladen. Garnera med hallon. Fördela moussen ovanpå pannacottan och låt stå kallt i minst 2 timmar
Koka upp vaniljstång med frö, grädde och mjölk, och låt svalna något. Garnera med blåbär. Blanda bären med 1 msk av sockret. Strö över ett tunt lager socker och bränn av med brännare eller högt upp i ugnen i 250º
Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör- och kakaoblandningen. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar botten och häll i smeten i formen
Placera längderna på plåt med bakplåtspapper. Platta till varje längd med hjälp av en gaffel. Skär längderna medan de är varma i sneda ca 3 cm breda kakor
Blanda apelsinsaften med äggulorna och sockret i en kastrull. Garnera med avrunna mandarinklyftor. Servera pajen som den är eller med en blandning av vispad grädde och crème fraiche
Strö på kokos och servera med frukt och mynta. Klä 6 portionsformar eller en stor form med plastfolie. Häll i smeten och täck med plastfolie och frys i minst 4 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.