Ingredienser Portioner. 4 125 g mörk blockchoklad 2 äggulor 3 msk florsocker rivet skal av 1/2 apelsin 4 msk starkt bryggt kaffe 3 dl vispgrädde chokladströssel Lägg till i inköpslistan
En syrlig lemoncurd tillsammans med en krämig och god mascarponekräm, addera lite havresmul för crunch och några färska hallon för att ge desserten ännu godare smak
Börja med att värma upp hallonen och strösocker i en kastrull på låg värme. Lägg gelatinbladen i kallt vatten medan du börjar med att koka upp grädden tillsammans med vaniljpulver och låt sjuda några minuter
Toppa med färska hallon och servera. 12 dl färska hallon. 11 vaniljstång 5 dl rysk yoghurt 1 dl florsocker 0,5 lime 2 dl färska hallonSkrapa ur vaniljstången och lägg i en skål tillsammans med yoghurt, florsocker, limezest och några droppar limejuice
Innan servering, garnera med en klick vispad grädde och några hallon. Hallon. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem med lite, lite vatten på låg värme i en kastrull
Toppa moussen med bär vid servering. 1blandade färska bär t ex hallon eller blåbär. 1Receptet gäller för 8 glas 2 dl Arla® vispgrädde 150 g vit choklad 1 ägg 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg blandade färska bär t ex hallon eller blåbärGör så här Vispa grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.