Det blir så gott när man blandar potatisen såhär och bara lägger laxen ovanpå. En riktig storfavorit här hemma med krämig dillpotatis och massor av citronpeppar
Fiskfilen panerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Idag blev det med en räksås till som är så otroligt god att man skulle kunna sitta och sleva i sig den med sked Den fick ett gott betyg här hemma, så den kommer absolut göra massa gånger framöver
Avslutningsvis måste jag ju ändå erkänna att det blev riktigt gott med torsk och äggsås. Stannar man upp och tänker lite på sirapsglaserade revben så börjar det ju vattnas i munnen
Rätten har en tydlig smak av grädde och vitlök ochlaxens goda smak kommer verkligen fram. Tänk på att inte ha en för stor form, grädden skall täcka laxen till minst hälften
Rör i dill och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. Skölj och strimla purjolöken och lägg i botten på en smord form
Hamburgare och pizza går helt bort om jag lyckas hitta en riktigt god kebab i pita. Det brukar bli ett stopp där de gånger jag är inne och handlar, vilket inte är så ofta men då längtar jag verkligen efter deras kebab
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.