Paneradfiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallrikenmed såsen. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Jag brukade bokstavligt dränka tallrikenmed såsen (jag gör det fortfarande)
Paneradtorskfilé. Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sisti ströbröd. Smaka av meddill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Fiskfilenpanerade jag i en klassiskpaneringmed mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fiskmed kraschad potatisi ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrligvitlöks sallad
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Servera medris eller potatis, den kalla dillsåsen, kokta morötter och gröna ärter
Torskrygg i ugn med pepparrotsmos. Smaka av med salt och peppar. Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
mjöl och panko tillpanering. smör och rapsolja att steka i. 400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1½ dl gräddfil. 1 tsk dijonsenap. 1 dl hackade örter t ex dill, persilja, gräslök 1 dl hackade örter, som dill, gräslök, persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.