Fyll pajernamed rabarber- ochäppleblandningen. Skär några snitt på varje pajlock när de är på plats. Blanda rabarber- ochäpplebitar i en skål och krydda med socker, kanel
Toppa med tonfisk, avokado, picklad rödlök och vårlök. Det kan man ju inte bara låta passera, så jag köpte med mig en bit hem och började fundera på vad jag skulle göra med den
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Igår kväll blev det en god paj, lite rött vin och Game of Thrones på tv. Tillbaks till pajen. Vi gjorde en av våra favoriter med broccoli och ädelost, men testade att göra en botten på mandelmjöl
Kikärtspajmed broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver. Mosa den hårda tofu i bitar och blanda med soja, lönnsirap, salt, chiliflakes och peppar
Fyll pajskaletmed de stekta grönsakerna och häll äggstanningen över. Den här saknade lite kryddor, men dem kanske rann ut tillsammans med äggstanningen genom pajformen, vad vet jag
Jag passade på att baka lite småpajer som funkar lika bra att äta varma som kalla. För ett par veckor sedan så tog jag och en vän cykeln och åkte på picknick och satt till sent på kvällen på ett berg med utsikt över Helsingfors
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.