Påskfirande med LCHF
LINDHA VIKSTRÖM
LINDHA VIKSTRÖM
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • TOMAT OCH AUBERGINEGRATÄNG: 1 stor aubergine
  • 1 msk salt
  • 0,5 dl olivolja
  • Salt och peppar
  • 1 mozzarellaost i vatten eller riven mozzarella
  • 1 dl riven parmesanost eller grana padano
  • TOMATSÅS: 2 burkar hela tomater utan skal
  • 1 gul lök
  • 1 klyfta vitlök (valfritt)
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk socker
  • 2 msk god vinäger
  • 3 krm torkad chili eller tabasco
  • 0,5 tsk torkad basilika
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk rosmarin
  • 200 g varmrökt lax
  • 2 dl majonnäs ( gärna hemmagjord)
  • 3 kokta finhackade ägg
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 2 tsk pressad citron
  • 1/4 dl dill
  • salt/vitpeppar
  • Recept gubbröra;
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 burk, 200g matjessill
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 3 msk finhackad dill
  • Smaka av med salt/peppar
  • Ett ägg
  • 1/2 msk vitvinsvinäger
  • 1-2 krm salt
  • 2-3 tsk senap
  • 1/2 krm vitpeppar
  • 3-4 dl matolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.