Hur gammal jag än blir så älskar jag att få påskägg. Och lika roligt som att få är det att ge bort. Det är framför allt en fantastiskt trevlig tradition att koka eller tillverka sitt eget godis att lägga i ägget
Foto. Mia Hagenmalm. Jag tänkte fresta med lite goda röror till de sedvanliga äggen nu i påsk. Denna röra. Devil`s egg, skapar lite hetta, vilket framgår av nanmet
En påsktårta till en påskmiddag som jag ville prova att göra i form av ett påskägg. ChokladsockerkakaPersikagräddeNougatgräddeSpacklad med smörkräm smaksatt med vaniljTäckt och dekorerad med marsipan
Ingredienser. Ägg. Råa lökskal, krokusblad. Gör så här. När du skalar löken som till jansson sparar du dessa och virar in äggen i och tar sedan aluminiumfolie runt om ägget och lökskalet
Fest, högtider och helger i all ära, men visst kan det vara bra med vardagens sköna lunk också. Ni vet, när man efter en full dag på jobbet, hämtat barnen, uträttat nåt ärende, lagat mat, lagt två tvättmaskiner och så äntligen får man sätta sej ner (nöjd) med sin prestation och bara få njuta av en stark kopp kaffe och kanske något smått och gott till
Vackra, färgglada påskägg kan man få utan att behöva gå längre än till skafferiet. Kaffe, gurkmeja, rödlök och rödkål är bara några av alla smarta sätt att få fin påskfärg på äggen
Hur gammal jag än blir så älskar jag att få påskägg. Och lika roligt som att få är det att ge bort. Det är framför allt en fantastiskt trevlig tradition att koka eller tillverka sitt eget godis att lägga i ägget
Nu är det dags att börja med allt det härliga påskpysslet. Nu när våren och inspirationen börjar kika fram tillsammans med solen så brukar det bli mycket påskpyssel här hemma
Det var ett litet tag sedan jag gjorde mitt senaste inlägg, jag ber om ursäkt för det. Det har varit många resor och mycket på jobbet så det har ställt till det lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.