Sichuandumplings med kryddstarksås. Häll såseni en skål och låt svalna. Det enda med dessa dumplings som är svårt, det är att wonton-plattorna torkar ganska snabbt
Posts related to Äggcurry Madras - Kokta ägg ikryddigindisksåsÄggcurry - Ande kikari - Ägg iindisksåsKryddigkikärtsgryta - Kikärtor med ingefära, vitlök och grön chili - Chana masalaIndisktris med tomat - Tomatris - Tamatar pulaoIndiskpotatis med mynta, ingefära och vitlök - Pudina alooDela
Förslut påsen och skaka och rör om så att mjölet fördelar sig på alla bitar. Både jag och maken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsur sås”)
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Så skönt att få komma i gång och beta av jobb ilugn och ro innan husets yngre tjejer vaknar. Uteslut. En perfekt såstill alla sorters kött och den är så användbar
Låt det koka upp under omrörning, tillssåsen tjocknat. Tillsätt de övrigaingredienserna. Vill man ha paprikan mjukare kan den fräsas upp ilite olja innan den tillsättsisåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.