Stek oxrulladerna i en stekpanna på medelhög temperatur i smör och olja. Rulla ihop lövbiffarna, bind upp med bindgarn och en kvist timjan för varje rullad
Fyll dom med ädelost som jag gjort här eller det klassiska med dijonsenap, saltgurka och bacon. Pepparrot är också himla gott tillsammans med finhackad lök
Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Skölj persiljan nog i en stor bunke med vatten. Nu kan du använda persiljesmöret. Blanda persilja med smör samt smaka av med citronsaft, worcestersås samt vitpeppar i en bunke
Börja med fyllningen. Blanda med dijonsenap och persilja i en skål. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Smaksätt med gelé, konjak, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.