Smaksättmed cognacen och salt från kvarn. På nyårsafton är det bara att skiva upp potatiskakan och ställa in oxfilén i ugnen…Såsen och grönsakerna är redan klara, bara att värma på
Smakernaav underbart god av vitlök och parmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste
Superenkel höst-pasta medsmakav svamp och tryffel Spara Skriv ut Portioner. Den här pastarätten går både snabbt och är lite vardagslyxig – perfekt att servera en fredagskväll ihop med ett glas rött
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Bryn dom i smör, krydda med salt och peppar. Sätt på medelvärme så att osten smälter. Häll grädde, creme fraiche, vatten, osten, sweet chilisås och grönsaksbuljong i en gryta
Lägg ner kantarellerna och löken i kastrullen ochsmakaavmed salt och peppar. Nu när det är söndag så är det mysigt att äta något lite extra gott för att dra ut på helgen lite till och här kommer lite bilder från en riktig favoritmiddag hos oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.