Champagneoch anklevermousse är verkligen en klassiker och fantastiskt gott. Det här receptet som är mycket enkelt och gott hittade jag hos Annika som har trevliga matbloggen Smaskens
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Men kom över det här underbara recept på champagneoch jordgubbsmuffins. Det är lite för tidigt för att tänka på nyår, och helt ärligt brukar jag inte bry mig om att fira nyår
De första dagarna präglas av en stillsam och behaglig lunk. Just det som gör champagne så gott. Arvid och Sigrid leker med varandra och jag kan göra något åt mina högar med orättade kontrollskrivningar
Till smörgåstårta i allmänhet och the Smörgåstårta i synnerhet är champagne en väl vald dryck. Använd mixer för att mixa samman broccoli, ost, pepparrot och creme fraiche
Butiken heter Vårt Kök i Glommen, och där kan man handla färsk fisk, fina ostaroch mängder av goda egengjorda produkter såsom marmelader, müsli, saft, snacks och kex
2 dl champagne. 400 g linguine ca 50 g pinjenötter 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon 1 silverlök 25 g smör 2 dl champagne 2 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon 1 ask krasse tryffelolja, några droppar 75 g parmesanost, till servering neutral olja, till stekning salt peppar
Lite goda ostar på det, bland annat en ny som jag inte smakat. Alice fyller år på tisdag, så som vanligt är vi ute i sista stund och har farit omkring hela dagen
Idag gifter sig dotter Josefin med sin Anders, och jag får ännu en helt fantastisk svärson. Håll alla tummar ni har för att regnet ska hålla sig borta, ringarna ska passa, festen bli fantastiskt rolig, talen vara spirituella och bröllopstårtorna smaka sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.