Servera apelsingrädden till kakan. Mixa 2 dl av nötterna och rör ihop med smör-&rapsolja och socker. Häll den i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Servera väl kyld och med grädde till. I receptet står att man kan ha rivet apelsinskal i men jag brukar inte ha det utan denna gång gjorde jag en apelsingrädde till istället
Smaka av med mer salt och peppar om så behövs. Den här rätten gjordes för några veckor sedan när vi hade mycket apelsingrädde kvar efter en dessert och grytan är egentligen ett hopkok av rester
Låt chokladkakan svalna och servera medapelsingrädde till. Att baka med chili har blivit alltmer populärt och när jag såg detta recept i en tidning där man använt chili tillsammans med choklad kunde jag inte låta bli att testbaka det
Apelsingrädde. För är det något som vi gillar och uppskattar så är det just mat som kan förberedas när det är dags för festligheter, ju mer tid man kan spendera tillsammans med sina trevliga gäster desto bättre
De kan med fördel stå kvar i eftervärmen och torka. Apelsingrädde. Låt svalna och bred ut chokladen tunt till avlånga tungor på ett bakplåtspapper med hjälp av en palett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.