Jag älskar det ”klassiska” receptet med vitt mjöl, smör och yoghurt\mjölk. Eftersom jag gärna äter scones varje helg försöker jag variera med mer nyttiga scones
I veckan som gick fyllde min mamma år och ikväll är det dags för kalas för hela tjocka släkten. Jag har lovat att fixa efterrätt och passade på att testa ett nytt recept nu på förmiddagen
Att tända ljus och mysa inne är något som också förknippas med hösten och varför inte slå sig ner i sin favoritfotölj med en bra bok eller tidning, brygga sig en varm kopp kaffe eller te och njuta av härliga äpple ochkanelmuffins
Såg en kollega baka Äpple ochkanelmuffins i går på instagram och blev sugen på att testa själv. Så jag googlade runt och kom sedan fram till följande recept
Nyttiga äpple- ochkanelmuffinsDessanyttiga bakverk gjorda på kokosmjöl och pofiber som bas smakar härligt av äpple och kanel och är dessutom fyllda med protein tack vara Core Protein
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Rör ihop resterande ingredienser till fyllningen och häll/bred försiktigt över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.