Woksås1 msk japansk soja 1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar) 1 dl hoisinsås
Wok1 rödlök, skalad och skuren i tunna klyftor 1 klyfta vitkål, i tunna strimlor 1 morot, skalad och hyvlad i tunna strimlor 75 g sockerärtor, strimlade i tunna tändsticksstavar 180 g böngroddar rapsolja (till stekning)
Toppa med de resterande två bröden och ät genast. Salta och peppra. Lägg omeletterna på två av bröden, bred på majonnäs, strö på resterande strimlad vitkål och ringla ketchup överst
1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar). 1 rödlök, skalad och skuren i tunna klyftor. 1 morot, skalad och hyvlad i tunna strimlor. Woksås1 msk japansk soja 1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar) 1 dl hoisinsås. Wok1 rödlök, skalad och skuren i tunna klyftor 1 klyfta vitkål, i tunna strimlor 1 morot, skalad och hyvlad i tunna strimlor 75 g sockerärtor, strimlade i tunna tändsticksstavar 180 g böngroddar rapsolja (till stekning)
Lägg dem i en skål och blanda dem med salt, äggvita och majsstärkelse. Banka ut kycklingbröstfiléerna så att de blir helt platta, och skär dem i tunna strimlor
Smaka av med salt och peppar. Sätt igång en kastrull med lättsaltat vatten inför nudelkoket. Det här är en lättlagad och god wok som inte tar speciellt lång tid att tillaga
Stek quornbitar direkt från fryst tillsammans med rapsolja eller smör. Skala och skiva löken och stek på tillsammans med strimlad paprika, broccolibuketter och fryst spenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.