Kommer nog vara väldigt trött imorgon både med alla känslor, spänningar och eftersom jag inte hinner sova något innan begravningen utan det blir direkt från jobbet, fixa sig och åka
Dessutom är båda sorterna rättvisemärkta, vilket ger de små kakaoproducenterna i tredje världen möjlighet till vettigt betalt och drägliga arbetsförhållanden
Har åkt på världens dunderförkylning. Surt. Jag och Milly skulle egentligen gå och bada med Ulrika och hennes lilla Jamie, som bara är några dagar yngre än Milly, men det fick vi tyvärr ställa in
Alltifrån snittar och tilltuggtill olika smördegspizzor och nu pajer. När det kommer till desserter så har jag endast blivit bjuden på en massa gott där de använt smördeg
Låt fudgen svalna något. Tillsätt vaniljsocker, kaffe och smör. Blanda ihop allt till en slät smet. Tryck till kanterna lite på bottnen om de pekar inåt efter gräddningen
Gör som du brukar när du bakar bröd och var rädd om degen,alltid 37 gr på degspadet och ej för mycket mjöl, hellre en kletig deg då blir brödet saftigare
Strössel till garnering. Tillsätt äggen. Häll i vattnet och blanda snabbt ihop allt till en smet. Sikta ihop florsockret, kakaon och vaniljsockret till glasyren i en bunke
Här kommer två tips till alla mammor och pappor som har barn i stavmixeråldern. Blomkålen passar redan som smakportion till de allra minsta barnen, men linserna kan ni vänta med till 8-10 månaders ålder, eftersom de kan vara lite jobbiga för ditt barns ovana mage. Till barn över 1 år kan du använda rörorna som sås eller dipp. Till dem kan du även smaksätta med 2-3 msk finriven parmesan eller annan smakrik ost
Den godaste chokladmoussen4 port100 g mörk choklad (70%)1 st äggula 1 msk mörkt muscovadoråsocker eller råsocker1 msk espresso/starkt kaffe, kokhett 2 msk konjak1,5 dl vispgrädde Skal från en apelsin till garneringSmält hackad choklad i ett vattenbad eller i mikrovågsugn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.