Tänk på att all sya, kalvfond och köttbuljong ska inte hällas i direkt. 2 fläskfiléer 1 msk rosmarin (torkad)sal & peppar 1,5 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 3 tsk soya 2 msk kalvfond 2 msk balsamicovinäger 2 dl vatten 1 köttbuljong Salta och peppara
Kom just hem från en glöggfest med några från jobbet hos fina Anna. . Himla mysigt och väldigt gott. Saffransbiscotti, rocky road, polkagrichoklad, fransk morotssoppa i stora muggar, bröd, ost, glass och chili-chokladglögg
Skrubba potatis och dela i bitar, salta och koka. Blanda vatten, olja och dressing i en skål. Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
L. u. a. s. e. n. k. l. c. r. y. i. g. m. d. j. ö. ä. ,. t. o. 1. p. q. h. f. é. C. v. (. b. ). 2. S. J. x. å. B. K. H. M. T. /. N. U. A. F. w. G. R. t L. l i. k g
Skala potatisarna och skölj dem. Skär dem i tunna skivor. Varva potatisskivorna i en välsmord eldfast form med margarin, salt, peppar och pressad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.