Den här grytan är nu min nya favorit när det gäller kycklingrätter. Fick den första gången på en tjejfest i höstas och har sedan dess tänkt laga den själv
Ingredienser Portioner. 4 ca 600 g kycklingfiléer 75 g rökt fläsk eller bacon 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 msk smör 2 dl vatten 1/2 hönsbuljongtärning 1 krm svartpeppar 1 3/4 msk balsamvinäger 2 msk hackad persilja 1 tsk maizena majsstärkelse Till servering 4 port ris gärna svart råris lättkokta morötter sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera till kycklinggrytan. 1. Gryta. Tina kycklingbenen. Skala och klyfta rödlöken. Skala vitlöksklyftorna. Skala och skär potatis och morötter i bitar
Servings. 4. Cook Time. 45 Min. Grillad kyckling med rub, bearnaisesås, krispig potatis och. Friterad fisk med tomatsås, vitlökssås, frasig potatis och
Dela kycklingen i 8-10 bitar. Bryn bitarna i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Skala och hacka löken, fräs i stekpanna tillsammans med ananasringarna skurna i bitar samt russin
Krydda kycklingfiléerna runt om med spiskummin, curry, svartpeppar och salt. Bryn kycklingen snabbt i smör på hög värme i en stekgryta, ca 1 minut per sida
Ett grymt gott recept på kycklinggryta. Rekommenderar verkligen detta receptet. Kycklinglårfilé är min nya favorit, mycket saftigare och godare än vanlig kycklingfilé
D. e. t. h. ä. r. v. k. l. i. g. n. a. m. f. o. P. å. c. q. u. s. b. y. d. F. ö. p. M. –. 1. é. 0. 2. 5. j. ,. S. 3. G. K. H. L. /. R. E. C. T. &. O. J. W. w. +. t D. k g. s t. d l
Visst blev det en mustig gryta av det här. Den här kycklinggrytan blev en riktig hit. När jag inte lagar mat tänker jag ofta på mat och surfar runt efter inspiration
Bjuder på ett recept idag på en kycklinggryt som jag och barnen provade förra veckan. Perfekt vardagsrätt som även går att göra till en festlig bjudrätt, till exempel med klyftpotatis och en fräsch sallad
Så blev det lördag och vi fick sällskap av goda vänner till middagen. Kände mig lite "vintrig" dels kanske för att julmusik ljudit ur högtalarna sedan fredag eftermiddag men även för att det dukades med julduken på bordet
1. Skär kycklingfiléerna i bitar och fläsket i tärningar. Skala och grovhacka löken och vitlöken. 2. Stek kyckling och fläsk i 1/2 msk smör i en stekpanna tills det får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.