Värm ugnen till 175 grader. Smörj en springform med smör. Bryt chokladen i bitar och smält på svag värme tillsammans med smör i en tjockbottnad kastrull
Sätt ugnen på 175°. Smörj en form med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter, med smör. Bryt chokladen i bitar och smält på svag värme tillsammans med smör, rör om lite då och då
Och här kommer ännu en chokladkaka. Den här får bli (på grund av oförutsedda omständigheter) en försenad bloggtårta till bror som fyllde år för ett tag sedan
Som så många andra är jag riktigt förtjust i kombinationen mint och choklad. Det är flera år sedan jag gjorde Mia Öhrns Mintchokladkaka (ur boken Kladdkakor) för första gången, men den är aldrig fel
Hittade ännu ett gott recept hos 56kilo. se. Den här gången var det på en mintchokladkaka. Jag gjorde den förra veckan och bjöd även "icke-low-carbare" som trodde det var en "riktig" kaka med mjöl och allt
Postat av Helena torsdag 07/06 2018 kl. 9. 28 Kommentera. Caesarsallad med kyckling & enkel dressing. På bokrean köpte jag Veckans favoriter – middag på bara 30 minuter av Sara Begner och i den har jag hittat flera bra rätter
150 g mintchokladkakor. 150 g mintchokladkakor. OH. MY. GOD. En skänk från ovan. Jag använde inte riktigt så mycket after eight som det står i receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.