Entrecôte med Café de Paris-smörfrånGrillmat LCHF. Foto MikaelEriksson. Fredagen inleddes med en mycket trevligintervju av Bo Zackrissonfrån LCHF magasinet, artikeln kommer i marsnumret
Jag har nu gjort en massa saker med mina rönnbär. This post "Rönnbär frånmin "vilda" trädgård" was originally uploaded by Tyra HallséniusLindhein the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN -The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #rönnbär #forestgarden #permaculture #foodforfree #rowan #superfood
Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket tillwienerbrödiutmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
I fredags kväll var jag, David och två kollegor från gymmet på Scandic Park för att kolla på en av mina bästa vänner, Teresa Perrelli,som hade ett gig där
En underbart saftig fläskkotlett med fin fettkappa frånGotlandhittade jag i affären. Osten ipaneringen gör att det blir extra gott, jag hade en fin hårdost på komjölk från Jämtland men en pecorino, parmiggiano eller svecia skulle också funka
Hej min vän. Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
När vi hade middagsgästeri helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vihittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Igår fyllde jag år och i söndags hade jag kalas. Den har varitminfavorit ända sedan barndomen. Den här gången valde jag att även tillsättalite hackad daim
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.